Members Only – Private Club

Bretelle on perustanut After Work ryhmän. After Work on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa. Bretelle tuo 6 kertaa vuodessa iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera.

Ensimmäinen After Work järjestettiin tällä viikolla The GLO Hotel Kluuvin kokoustiloissa sekä Ravintola The Tray:ssä. Ilta alkoi Kyrö Distilleryn Koskue drinkeillä, jonka jälkeen hotellinjohtaja Tom Strandberg toivotti kaikki tervetulleeksi.

Hotel GLO Kluuvi tarjoaa ainutlaatuiset kokoustilat erilaisiin tarpeisiin. Oli tarpeena järjestää kohtaaminen pienemmälle ryhmälle tai isompi tilaisuus, hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva GLO Meets & Events tarjoaa viisi erillistä kokoustilaa. Siirtoseinien avulla tiloja voidaan yhdistää erilaisiin tarpeisiin, palvellen aina 200 hengen tilaisuuksiin.

Tislaamon markkinointipäällikkö Sanna Dooley jatkoi ohjelmaa ja kertoi yrityksen matkan moninaisista vaiheista sekä siitä, miten Kyrön brändin rakentaminen on kehittynyt rukiin maailmanvalloituksen myötä. Viiden kaveruksen idea ruistislaamosta syntyi saunan lauteilla ja nyt 2014 toimintansa aloittaneen Kyrö Distillery Companyn tuotteita myydään jo 28 maassa.

Seuraavaksi oli mielenkiintoinen esittely mittatilauskengistä suutari Jussi Paljakan johdolla. Kun halutaan tehdä parhaimmat mahdolliset mittatilauskengät, joutuu asiansa osaava suutari tekemään niiden eteen noin 40 tuntia töitä ja käymään läpi yli 200 työvaihetta. Paljakka osasi kertoa, että parhaimman laatuinenkaan kenkä ei ole mitään, ellei se istu käyttäjänsä jalkaan täydellisesti. Paljakka Handmade -kenkien lestit muotoillaan käyttäjänsä jalkoihin sopiviksi ensin mittaamalla ja piirtämällä jalat lestien karkeaa muokkausta varten.

Bretellen Tua Backman piti oman ohjelmanumeronsa ja opasti miehiä taskuliinan saloihin. Jokainen sai valita vapaavalintaisen taskuliinan, jonka jälkeen harjoiteltiin erilaisia taittotekniikoita.

www.bretelle.fi

Iltaa jatkettiin ravintola The Tray:ssä hyvän juoman ja illallisen merkeissä.

Seuraava After Work järjestetään 17.3. The MAN Miestenmessujen yhteydessä, Tapahtumatila Ruohiksessa.

After Work; business with pleasure.

After Work ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/535642500128101/