Missä ovat Suomen herrain salongit?

Parranajolla on pitkä ja ylväs perinne. Jo 30 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua esi-isät ajoivat partansa simpukan kuorilla sekä terävillä kivillä. Karvoja on myös nypitty itse irti vartalosta sormilla. Tämän päivän parranajo ei ole enää yhtä kivuliasta.

Faaraot eivät ajelleet pelkkää partaansa, vaan lähes koko vartalon suojautuakseen sairauksilta.

Myöhemmin roomalaiset jalostivat parranajon jaloa taitoa kylpylöissä ja sen aikaisissa partureissa. Parturit olivat suosittuja, vaikka käyttivätkin viiltoja aiheuttavia metallisia partateriä, koska olivat kaupungin juorupesiä.

1900-luvulla King C. Gillette toi nykyaikaisen partaterän markkinoille. Vajaa kolmekymmentä vuotta myöhemmin miehet ajoivat partansa jo sähköisesti.

Riikasta löytyy aito parturi miehille. Paikka, missä voi viettää aikaa, nauttia hyvästä viskistä ja keskustella bisneksistä ja naisista. Aito herrain salonki noudattaa perinteitä ja kasvattaa jokaisesta miehestä herrasmiehen.

Wood Religion Barber Shop