THE BUTLER on pääkaupunkiseudun edullisin palvelupesula

Pese pyykkisi tänään tai ole alasti huomenna? Tämän ongelman poistaa uusi Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva THE BUTLER palvelupesula, joka tekee pyykinpesun helpoksi ja vielä edullisesti!

Tee yrityssopimus; tilaa THE BUTLER työpaikallesi. He noutavat pesua kaipaavat vaatteesi ja palauttavat ne puhtaina ja silitettyinä takaisin.

Voit myös viedä pyykkisi Helsingin noutopisteeseen osoitteeseen Korkeavuorenkatu 15. Myymälä palvelee sinua kaikkina arkipäivinä 10-18 ja lauantaisin 10-16.

Hinnat ovat yllättävän huokeat! Paidan pesu ja silitys alk. 2,95 €!

Economy hinnasto on yksittäisen palvelun ostohinta liikkeestä, business koskee yrityksiä ja kuluttajia, jotka toimittavat useampia vaatteita pesuun säännöllisesti ja First hinnasto on vuosisopimusasiakkaille.

THE BUTLER myymälä sijaitsee Korkeavuorenkadulla, Helsingissä. Valttina on hyvän käsityöjäljen lisäksi kaupungin edullisimmat hinnat!

Viisi onnekasta voittaa itselleen 4 paidan pesun! JAA blogi, kommentoi The Butler -facebook sivulle blogin alle  ja tykkää sivusta, niin osallistut arvontaan! Voittajat arvotaan 10.7.2017

Tästä sivulle: https://m.facebook.com/The-Butler-476459622400856/

Pesulaan voi toimittaa myös kilopyykkiä; käyttövaatteet, lakanat ja pyyhkeet!

Henkilön The Butler kuva.

The Butler palvelee; pesee, silittää ja toimittaa! Tilaa The Butler työpaikallesi ja saat 10 paidan pesulapalvelut lahjaksi*!

*Koskee uusia vuosisopimuksia

 

 

Henkilön The Butler kuva.

THE BUTLER palvelee myös kesällä!

Olemme avoinna

ma-pe 11-18 la 11-16.

 

 

Korkeavuorenkatu 15, 00130 HELSINKI

Tervetuloa!

thebutler@bretelle.fi 0505203564 / Emma Raunio

Henkilön The Butler kuva.